DigiSenior

DigiSenior

DigiSenior on ikääntyville suunnattu helppokäyttöinen aktivoiva etäpalvelu. Itsenäisesti tehtävien harjoitteiden avulla harjoittelu onnistuu kotona juuri silloin, kun se sopii itselle parhaiten. Vaihtuvan teeman mukainen sisältö sekä etäryhmätapaamiset tukevat kotona asumista ja tuovat iloa päiviin. DigiSenior- etäpalvelua voit käyttää joko omalla tabletilla tai tietokoneella.

Tutustu palveluumme maksutta https://digi.fysiosenior.fi/

DigiSenior Plus-palvelu on maksullinen palvelu, joka sisältää monipuolisia ja vaihtuvia harjoitteita sekä fysioterapeutin tai hoitajan ohjaamia etäryhmiä. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus henkilökohtaiseen asiantuntijapuheluun lisämaksusta. Hoitaja tai fysioterapeutti voi ottaa asiakkaaseen videoyhteyden tietoturvallisesti etäohjausta varten.

Halutessasi voit vuokrata kauttamme myös tablet-laitteen nettiliittymällä. Laite asennetaan kotiin maksutta max 10km Kuopion keskusta-alueelta ja sen käyttöä harjoitellaan tarvittaessa yhdessä. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja aktiivinen arki etäyhteyden avulla voi alkaa!

Palveluun sisältyy

DigiSenior Plus

Ryhmät

Hinnasto

DigiSenior Plus  59,00€/kk

DigiSenior Plus + laitevuokra 89,00€/kk