Maksuton arviointikäynti

Maksuton arviointikäynti

Toimintakyvyn heikkeneminen tai arjessa jaksaminen voivat mietityttää ikääntymisen myötä. Liikkuminen kodin ulkopuolella on voinut vähentyä, kotiaskareet vaativat enemmän ponnisteluja ja kotona on voinut sattua kaatumisia tai läheltä piti-tilanteita. Asiointiin ja muihin päivittäisiin toimiin saatetaan kaivata apua ja kaveria, tai lääkkeenjakoon varmistusta.

Läheisen huoli ikääntyvän omaisen kotona pärjäämisestä voi kasvaa etenkin, jos asuu itse eri paikkakunnalla. Tieto siitä, että luotettava hoitotiimi käy säännöllisesti katsomassa omaa ikääntyvää läheistä ja aktivoi mukaan toimintaan luo turvaa niin ikääntyvälle itselleen kuin hänen omaiselleenkin.

Maksuttoman arviointikäynnin sisältö

Maksuttomalla arviointikäynnillä käydään kokonaisvaltaisesti läpi ikääntyvän elämäntilannetta ja palveluntarvetta. Omainen on lämpimästi tervetullut mukaan arviointikäynnille paikanpäälle tai etäyhteydellä. Haastattelun sekä arvioinnin perusteella tehdään palvelusuunnitelma yhdessä asiakkaan ja omaisen kanssa. Arviointikäynnillä kartoitetaan myös kuntoutuksen tarve ja varataan tarvittaessa aika fysioterapian maksuttomalle arviointikäynnille.

Olemme hyvinvointialueen palvelusetelintuottaja. Palveluistamme on mahdollista hakea kotitalousvähennys!

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa maksuton arviointikäynti! Käynti ei sido palvelun tilaamiseen.