Palvelut

Yksilöllistä aikaa ja laatua

Onko haaveissa pullan letitys, nikkarointihommat, entisen harrastuksen jatkaminen tai vaikka retki marjametsään? Unelmien ja haaveiden toteuttaminen on mahdollista yhdessä luotettavan ja turvallisen hoitajan kanssa. Mikään ei ole mahdotonta ikääntyessäkään, kun unelmille antaa siivet.

Kotipalvelumme tarjoaa apua arkeen, olipa kyseessä ruuanlaitto, kauppa-asiointi, siivousapu tai jokin muu arjen askare. Lisäksi tarjoamme hoidollisia palveluita, kuten haavanhoitoa, verenpaineen seurantaa, näytteiden ottoa ja peseytymisapuja.

Asiakkaan voimavarat huomioiden otamme hänet mukaan toimintaan ja huolehdimme fyysisestä aktiivisuudesta mm. yhdessä ulkoillen ja harrastaen asiakkaan mielipuuhia. Toimintakyvyn vahvistamisen tueksi kauttamme saa myös fysioterapiaa kotikäynteinä.

Huomioimme palvelussamme myös erilaiset muistin haasteet ja tuemme muistisairaan itsenäistä pärjäämistä muistikuntoutuksen avulla. Keskitymme asiakkaan voimavaroihin ja rohkaisemme käyttämään hänen olemassa olevia taitoja ja kykyjä. Omaisten tukeminen ja ohjaaminen kuuluvat myös palveluumme.

Maksuton arviointikäynti

Ennen palvelun alkua teemme palveluntarpeen arvioinnin asiakkaan luona. Maksuton arviointikäynti ei sido palvelun tilaamiseen. Haastattelun, toiveiden ja tavoitteiden pohjalta teemme yksilöllisen palvelusuunnitelman, johon voidaan sisällyttää myös kuntoutuspalvelua. Selvitämme etujen ja tukien mahdollisuuden ja autamme tarvittaessa lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä. Omaisella on mahdollisuus osallistua arviointikäynnille paikan päällä tai etäyhteydellä.