Kotipalvelut

Sosiaaliset suhteet vähenevät usein iän myötä, kun liikkuminen kodin ulkopuolella vähenee ja vaikeutuu. Kiireettömän yhdessäolon ja keskustelun merkitys korostuu ja siksi haluamme kannustaa asiakasta osallistumaan mukaan arjen askareisiin. Monipuolisilla kotipalveluillamme tuomme iloa ja apua asiakkaan päiviin. Hoitajamme huolehtivat asiakkaasta ja asiakkaan kodista kokonaisvaltaisesti.

Kauppa- ja asiointiapu

Ulkoilu ja jumppa

Hygienia ja peseytyminen

Ruoanlaitto

Siivousapu

Vaatehuolto

Seuranpito, lukeminen ja pelaaminen

Neuvonta ja ohjaaminen

Mitä kotipalvelut sisältävät?

Kotipalvelu voi sisältää yhdessä ulkoilua, pelien pelaamista, jumppaliikkeiden tekemistä, lehtien lukua tai vaikka onkimista lähirannassa. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja toteutamme unelmia ja haaveita!

Kauppakäynnit ja ruoanlaitto kuuluvat palveluihimme ja ruokaa voidaan valmistaa yhdessä asiakkaan kanssa. Usein itse valmistettu ruoka maistuukin paremmalta. Myös muut asiointiavut kuten lääkärikäynnit kuuluvat palveluihimme.

Autamme myös huolehtimaan henkilökohtaisesta hygieniasta, kuten peseytymisestä ja vaatehuollosta. Huolehdimme kodin siisteydestä ja teemme pieniä kotitöitä käyntien yhteydessä.

Palveluihimme kuuluu myös omaishoitajien neuvonta ja ohjaaminen. Tulemme avuksi ja seuraksi kotiin myös silloin, kun omaishoitaja käy asioillaan.

Hoitajillamme on käytössä kotihoidon sovellus, jonka avulla yhteydenpito omaiseen onnistuu helposti. Tarvittaessa voimme ottaa asiakkaaseen myös etäyhteyden käyntien välissä, mikä lisää turvallisuuden tunnetta.

Maksuton arviointikäynti

Ennen palvelun alkua teemme palveluntarpeen arvioinnin asiakkaan luona. Maksuton arviointikäynti ei sido palvelun tilaamiseen. Haastattelun, toiveiden ja tavoitteiden pohjalta teemme yksilöllisen palvelusuunnitelman, johon voidaan sisällyttää myös kuntoutuspalvelua.